Trimedio csoport

Három napos programsorozat volt a hétvégén Szentendrén, a Püspökmajor lakótelepen.

Aradszky László

A legendás énekes, Aradszky László 54 év után megszámlálhatatlan mennyiségű dalt énekelt már el, de folyamatosan a megújulásra törekszik, amivel szórakoztatni szeretné a közönségét. Az AcNews-nak adott interjújában beszámolt a legújabb „Aradszky projektről” amit már most hatalmas örömmel fogad a közönsége.

 
2017. május 12. 19:00 - 22:00

Blum József zeneszerző 1968-ban diplomázott a Liszt Ferenc Zeneművészeti Főiskola jazz tanszakán.

Kakasy Dóra

Bár a Jóban Rosszban történetében egy ideje már nem látható, a színpadon annál aktívabb.

LIMONÁDÉ ARANYALBUM LEMEZBEMUTATÓ EST - 2017. március 5.

LIMONÁDÉ ARANYALBUM LEMEZBEMUTATÓ EST

Supermodel of the Year 2016.

Huszár Fanni, a Budapesti Metropolitan Egyetem kommunikáció és média szakos hallgatója lett a Supermodel of the Year, országos modellfelfedező verseny idei győztese. A Magyarországon egyedülálló rendezvény célja, hogy tehetséges fiatalokat indítson el a modellszakmában. 2016-ban is rengetegen jelentkeztek, akik közül most a legszebb lányt mutatjuk be olvasóinknak egy kicsit közelebbről.

Nótár Mary

Nótár Mary régi nagy álma teljesült, babát vár. Várhatóan jövő májusban születik meg a mulatós zene egyik legkedveltebb énekesnőjének első gyermeke. Párjával túl vannak a rokonság előtti nagy bejelentésen is, így mérhetetlen nagy boldogságban úszik az egész család.

Delhusa Gjon

Delhusa Gjon hosszú idő után új klipet forgatott. Az énekes egy Rába parti lányról énekel, és már a videoklip forgatás is igen kalandosra sikerült.

Oktoberfest

Rengeteg rajongó várta az október 2-i nagyszabású koncertet, ahol Ferry és Henna új nagylemezét is bemutatta. Sztárvendégek sora is fellépett a Dallamokon át programjában, a közönség pedig lelkesen csápolta végig a több órás, fergeteges bulit. A Dallamokon át házigazdája elárulta: ők is régóta vártak az Oktoberfestet, ahol természetesen a fellépés után nem maradhatott el a sörrel való koccintás sem.

IV. Éjszakai Futás

Az IV. Éjszakai Futáson majd 300-an futottak együtt és közel száz gyermek is indult a versenyen. A város főterén a Trimedio Kiadó előadóművészeinek műsora után megválasztották az online anyuka szépségverseny győztesét is.

Nemzeti Vágta

Tömött lelátók előtt rendezték meg a kilencedik Nemzeti Vágtát a budapesti Hősök terén. A magyar tradíciókra épülő, történelmi hangulatú lovasverseny idén is százakat mozgatott meg a Kárpát-medencében, akik közül 12 magyarországi és négy határon túli Elővágta eredménye alapján derült ki, hogy kik képviselhetik településeiket a magyarság legnagyobb modern kori lovas ünnepén. A 2016-os Nemzeti Vágta három napja alatt - a szombati esőzés ellenére - 120 000 látogatónál is többen voltak kíváncsiak.

Újra Budapestre költözik az Oktoberfest

Az ország legnagyobb gasztrofesztiválja idén is várja az érdeklődőket több, mint 50 fellépővel 4 napon át. Idén a Muzsika TV Dallamokon át című műsorának sztárjaival is találkozhatunk, akik különleges koncerttel készülnek erre a nem mindennapi rendezvényre.