Tegnap az 50 milliós játszma élő felvételén a versenyzők a „Szép pár” kategóriát választották ki. A válaszok Forma1-es pilótákat rejtettek, s feltételezett kapcsolatukat a világszerte ismert magyar modellel, Palvin Parbarával. Csakhogy Majka véletlenül lelőtte a poént...

Megható vallomást tett a FEM3 Caféban reggel Szögeczki Ági, az egykori valóságshow-hős, vagyis VV Ágica.

A vasárnapi Sztárban Sztár felvételén, csúnyán összekapott Majka és Liptai Claudia, Ekanem Bálint produkciója után.

Balance Band

A Balance Band énekesei körül mindig forr a levegő. Erről tanúskodik legújabb daluk klipje is, amiben csinosabbnál csinosabb lányok, parányi bikiniben legyeskednek körülöttük. Viszont ez nem minden. Imit és Alfit rajongó hölgyek koszorúja is körülöleli, amivel a mulatós zenészek feleségei tisztában vannak. De vajon hogyan tudják ezt elfogadni?

Futács Márkó

Tizennyolc találatával a Hajdú Split eddigi legeredményesebb góllövője. Csapata III. helyen zárta az évet, ez egyben azt jelenti, indulnak az Európa Ligában. 27 éves korára érett be, csúcsformában játszotta végig 2017-et.

Takács Nikolas

Takács Nikolas minden eddiginél jobban kitárulkozik dalaiban, új albuma hűen tükrözi lelkivilágát, világról alkotott nézetét, hitvallását. Ahogy ő mondja, ez a lemez „a lelke meztelen lenyomata”.

Delhusa Gjon

Nem csak az aranylemez miatt hatódott meg legutóbbi nagykoncertjén Delhusa Gjoni.

Schmuck Andor

A nemzet unokájának titulált Schmuck Andor elhíresült jótevő. Az ex-politikus minden alkalmat megragad, ha módjában áll segíteni, ami nem volt másképp az ünnepek alatt sem. Ha kellett, épp angyalbőrbe bújt egy mulatós klipben, olykor pedig 80 magányos nagymama számára tette felejthetetlenné a szentestét.

Morvai Dani

Morvai Dani könnyes szemmel kezdte el lemezbemutató koncertjét. A fiatal énekes elhunyt édesanyjához is szólt köszöntő beszédében. Mielőtt azonban teljesen összetört volna a színpadon, közönsége, csapata, barátai segítségével óriási erőre kapott, és egy két és fél órás koncertet adott Hevesen.

Nédó Olga

Gyönyörű szép, és igencsak látványos karácsonyi koncertet adott a hegedűművésznő. Olga ezúttal még a tánctudását is megcsillogtatta. Műsorára több híresség is kíváncsi volt.

Freddie Mercury

Már 70 éves lenne Freddie Mercury, aki 25 éve, 1991. november 24-én hunyt el. Halála az egész világot megrázta.

Fehér Adrienn

Cserháti Zsuzsa sorsa ihlette a Hamu és gyémánt című színdarabot. Fehér Adrienn, az előadás főszereplője jó barátja volt a legendás énekesnőnek. Éppen ezért nagyon nehéz volt számára a próbafolyamat, többször is elsírta magát.