Cozombolis Péter

Nagy a boldogság a zenész családjában. Hamarosan megszületik ugyanis a legkisebb Cozombolis: mégpedig egy kislány. A Sztár Limonádénak számoltak be elsőként az örömhírről a fiatal szülők, akik még mindig 40 alatt járnak, de első gyermekük már lassan 16 éves lesz…

Kossuth Gergő

Kossuth Gergő neve ismerősnek csenghet sokak számára. A fiatal énekes nem csak a Csillag születikben, de számos színpadon megmutatta már magát, mostanában pedig a Muzsika TV Dallamokon át című műsorában láthatjuk őt elég sokszor. Gergő szívesen válaszolt minden kérdésünkre, így a vele készült interjúból nagyon sok titkot is megtudhatunk róla. Nyílt és őszinte nyilatkozatából arra is fény derült többek között, hogy mit gondol a nőkről…

Béci – Young G

A Való Világ negyedik szériájában tűnt fel, akkor már zenészként bontogatta a szárnyait. Sok más villalakóval ellentétben Béci jól sáfárkodott a megszerzett népszerűségével, és azóta szép karriert futott be. Családi életében is a harmónia a főszereplő. Adrival nem csak a szerelem, de a közös érdeklődési kör is összeköti, mindketten spirituális úton járnak.

Gyurcsík Tibor

Gyurcsík Tibi mostanában nem csak a színpadon kell, hogy helyt álljon. Kiderült, hogy családot alapított. A Sztár Limonádénak mesélt először életének egyik legfontosabb állomásáról és arról, hogy érzi magát fiatal apukaként…

Nagy Edmond

Bár a Megasztár első szériájának Tom Jones-hangú énekese nem nyerte meg a tehetségkutatót, azóta is imádják a rajongók. Főleg a nők. Jól megél a fellépéseiből a ma már háromgyerekes Nagy Edmond, saját magát menedzseli, édesanyja segítségével. Nehéz is lenne megbíznia bárki másban a pénzügyeit illetően, korábban ugyanis nagyot bukott a jóhiszeműsége miatt.

Kökény Attila

A 2010-es Megasztárban a második legjobb énekesként végzett, karrierje azóta is töretlen. Zseniálisan alakította a Sztárban Sztár női karaktereit, a szakállas nőként ismert Conchita Wurst egy riportban gratulált is a produkciójához. Házassága 19 éve tart, két gyermeke már nagykorú, sőt, nemsokára várható az első unoka.

Niki, párja és gyermekei

Régóta vágyott a nagymama szerepre Zalatnay Cini, és most megadatott neki. Nixi lánya boldog párja oldalán, akivel együtt három gyermeket is kapott. Választottja azonban nem férfi, hanem egy jamaicai származású, fekete nő.

Timon Barnabás

Még kiskamasz volt, amikor 8 éve a Jóban Rosszban sorozat Bodolai Szabija lett, ma pedig már felnőtt fiatalember. És „komoly”. Van jobb szó arra manapság, ha egy 21 éves nem az őrült bulizást és a könnyű flörtöket keresi? Timon Barna otthonról hozza a hitét, 7 gyerek közül ő a legkisebb fiú. Imádkozik, templomba jár, és vár egy lányra, aki hozzá hasonló értékrendet vall. Akivel már most családot alapíthatna.

Balance Band

Fiatalon alapított családot a Balance Band jóképű énekese. Imi egy cseppet sem bánja, hogy házasságkötésük után egy évvel megszületett szerelmük gyümölcse. Sőt azt mondja, hamarosan jöhet a második baba is!

Sipos Tomi

Alaposan megváltozott Sipos Tomi élete, amióta megszületett első gyermeke, a most 3 éves Emma.

Gaby Gabi

A Hungária Tribute zenekar rajongóinak és Gabi dalait kedvelőknek még egy picit várni kell, ugyanis az énekesnőnek az anya szerep tölti majd ki hamarosan a mindennapjait. A Sztár Limonádé magazinnak most őszintén mesél várandósságáról, az aggodalmairól. Magazinunknak számtalan titok mellett elárulta azt is, milyen nevet választottak férjével a hamarosan megszületendő kisfiaiknak.

Flipper Öcsi

Flipper Öcsi május 29-én én lett volna ötvennégy éves. Barátai és zenésztársai születésnapján, méltó módon egy születésnapi koncerttel emlékeztek meg róla a MOM Kulturális Központban. A koncerten olyan kiváló művészek és barátok léptek színpadra, akik éveken keresztül együtt dolgoztak vele. Fellépett Fenyő Miklós, Jáger Gyula, Marót Viki, Novai Gábor, Dobrády Ákos, Szandi, Bogdán Csaba és a házigazda a Step együttes is. Öcsi testvére, Viki elárulta lapunknak, hogy mindennap azzal szembesül, hogy kisfia Ádi, ugyanolyan huncut, mint bátyja volt.