Radics Márk

Radics Márk bár lapunk munkatársa, roppant nehezen tudtunk interjút egyeztetni vele. Nem szívesen szerepel ugyanis olyan magazinban, amelynek ő a szerkesztője. A két szakma azonban nem áll túl távol egymástól, így elkerülhetetlenek az ilyen helyzetek… Vannak, akik csak a színpadról ismerik, énekesként, miközben ő a Sztár Limonádé magazin főszerkesztője, de más lapok munkatársaként is közreműködik. Szerencse, hogy egy gyerekkorában átélt trauma nem tántorította el álmai megvalósításától.

Pápai Joci

Pápai Joci nyolcadik helyével Magyarország gyönyörű eredményt ért el a kijevi, 62. Eurovíziós Dalfesztiválon. Bayer Friderika 1994-es negyedik helyezése, illetve Kállay Saunders András 2014-es ötödik helyezése után ez hazánk harmadik legjobb szereplése ezen a versenyen. „Ünnepeld a sokszínűséget!” – ez volt az idei dalfesztivál szlogenje.

Gáspár Bea

Gáspár Bea sosem titkolózott a betegségével kapcsolatban, ami miatt eddig már 30 kilót hízott. Pajzsmirigy alulműködésének kellemetlen velejáróit azonban sajnos még mindig nem sikerült megszüntetni. Nem áll meg a hízás, de Bea nem adja fel a reményt. Lapunknak mesélt konyhai praktikáiról, és Győzőről is felelevenített egy régi történetet.

Kembe Sorel

Egész életét újjáépíti a Jóban Rosszban egykori sztárja. Kembe Sorel és gyermeke édesanyja, Kondákor Zsófi ma már külön utakon járnak, de a tévés személyiség elköszönt a színjátszás világától is. Izgalmas feladatokba kezdett, miközben a legfontosabb számára, hogy kislánya, Katja boldog legyen.

Madár Veronika

Sokan csak úgy könyvelték el, hogy ő a dögös-vörös Gyöngyi a Jóban Rosszban sorozatból. És bár valóban irigylésre méltóak Madár Vera külső adottságai, de a belbecs sem hiányzik nála. Szorgalmas, két diplomás, énektehetséggel is megáldott, csupa élet színésznőről van szó, aki immár egy platinalemezen is közreműködik, miközben most készíti első, önálló, zenei albumát. Két divatfotózás között.

Kakasy Dóra

Bár a Jóban Rosszban történetében egy ideje már nem látható, a színpadon annál aktívabb. Kakasy Dóra két pici gyermeke mellett ezerrel pörög, de ügyesen megszervezi a napirendjét. Sőt, nagy álmát is sikerült megvalósítania: Nőnapkor jelenik meg első lemeze, amin megzenésített verseket énekel.

Beni és Sári

Csak nem 20 művész fogott össze három beteg gyermekért. Az est főszervezője, Batfalszki Gyöngyi személyesen is ismeri az érintetteket és reméli, a koncert bevételével is hozzá tudnak járulni a családok hétköznapjainak jobbá tételéhez. A fellépők mindannyian elsőre igent mondtak a kezdeményezésre. Március 12-én tartják a jótékonysági estet 16 órától.

Sarka Kata

Sarka Kata és Hajdú Péter válása kétség kívül beírta magát minden idők legcsúnyább hazai szakításai közé. Hol van már az egykori, rózsaszín korszak, amikor a sorra posztolt, közös fotóik láttán azt hihette a nagyvilág, minden tökéletes köztük? És vajon meddig feszítik még az Angelina Jolie és Brad Pitt párharcát idéző botrány húrjait, amelyből a gyerekek sem tudnak teljesen kimaradni?

Fásy Ádám

Szeret mulatni a magyar ember. Erre a tényre építenek a mulatós műfajt népszerűsítő, hazai tévécsatornák. Nagy kínálatból választhatnak a nézők: a Muzsika TV, a Sláger TV és a Zenebutik mind-mind a legnagyobb nevekkel dolgoznak együtt.

VV Soma

Nem tört meg a sor, a nyolcadik ValóVilágot is fiú nyerte, Soma vihette haza a 36 millió forintot. Ráadásul párbaj nélkül. A fiatal srác tanulásra fordítja majd nyereménye nagy részét, de elárulta, hogy játékostársainak is fog adni a pénzből.

Gájer Bálint és kedvese

Gájer Bálintnak nem csak a hétvégéi, de hétköznapjai is munkával telnek. Sőt, két fontos esemény történt nemrégiben az életében. Egyrészt komoly döntésre szánta el magát, és megkérte a nála 12 évvel fiatalabb barátnője, Ötvös Brigitta kezét, másrészt túl van lemezbemutató koncertjén is, amibe hónapok óta rengeteg energiát fektetett be.

Alpár György

>Napközben polgármester, esténként hamburger futár, hétvégén pedig mulatós sztár! Még ebben az évben megjelenik a Polgármester, azaz Alpár György első lemeze. Egy éve készül a községvezető, hogy a kezében tarthassa a tizenegy dalt tartalmazó CD-jét. A jókedvű munka igen fárasztó volt, hiszen egy budapesti stúdióban zajlottak a munkálatok, viszont a polgármestert a munkája Drávaszerdahelyhez köti.