Madarász Katalin

Madarász Katalin a magyarnóta-éneklés élő legendája. A 83 éves művésznő ma is sokak kedvence, aki korát meghazudtolva hihetetlenül aktív! Ma is színpadon áll, és mivel imád autót vezetni, akár több száz kilométerre is elmegy fellépni. Lapunknak adott interjújában drámai vallomását is megosztotta velünk arról, ahogyan elképzeli a végső búcsút.

Tóth Éva és Leblanc Győző

Tóth Éva és Leblanc Győző neve már évek óta együtt hallható különböző televíziós műsorokban, esteken, koncerteken. Nem véletlen, hiszen az énekesek a hétköznapokban is összetartoznak. Munka kapcsolatnak indult, de szerelem lett belőle. Nagy szerelem…

Csepregi Éva és fia, Dávid

A gyönyörű énekesnő, Csepregi Éva 2015 végén kezdett új életet, amikor 15 év együttélés után szakított a szerelmével. A Neoton Família sztárja ennek ellenére hisz a szerelemben, idejének nagy részét azonban a fiával, a barátaival és a zenekarral tölti, férfiak helyett pedig inkább már unokákról álmodozik.

Tóth Gabi

Óriási sikert aratott az Alföldi Róbert által rendezett, mai slágerekkel átszőtt Passio XXI. A Jézus utolsó napjait bemutató, nagyszabású darabban Tóth Gabi alakította Mária Magdolnát. Lapunknak adott exkluzív interjújában az énekesnő a Biblia egyik legismertebb, máig vitatott, női karakteréről, és kollégáiról is kifejti véleményét.

Szabó Ádám

 Harmonikásként ismerte meg az ország, aztán énektudásával is előrukkolt. Jóképű, szimpatikus, igazi sztáralkat, aki 24 éves létére már rengeteg sikert tudhat maga mögött. Közönség kedvenc volt A Dal idei versenyében, és sokoldalúságát nemrég zeneszerzőként is bizonyította, az x-faktoros Opitz Barbi győztes slágerével. Szerelmi életéről azonban már régóta csak keveset tudhatunk.

Pitti Katalin és Napsugár Anna

Napsugár Anna hallássérült jeltáncos nagyot álmodott. Magyarország legnépszerűbb operaénekesnőjét kérte fel arra, hogy énekelje el vele saját szerzeményét, a Soha ne mondd, hogy soha című dalt.

Tilinger Attila

A Házibuli Attilával műsor házigazdája mostanában feltűnően kisimult arccal látható a képernyőn. Az énekes kendőzetlen őszinteséggel mesélte el, mi az, ami olyannyira zavarta őt mostanában magán, hogy úgy döntött: szépészeti beavatkozásra szánja rá magát. Attila mindemellett jövőbeli céljairól is mesélt, és elárulta: hosszabb időre külföldre utazik…

Zséda

Mikor is lenne aktuálisabb egy beszélgetés Zsédával, mint épp a Valentin-nap közeledtével? Hiszen az énekesnő szerelmes dalai nélkül nem telhet el egyetlen szerelmes ünnep sem. Női megérzésekről, divatról, a legfrissebb lemezéről és kalendáriumáról is kérdeztük az többszörös Fonogram-, és eMeRTon-díjas énekesnőt.

Kiszel Tünde és Donatella

Kiszel Tünde idén is piacra dobta jövő évi, 2017-es naptárját. A díva nem csak a fotózásnak, a bemutatónak is megadta a módját. Születésnapjával kötötte egybe a partit, ahová a Sztár Limonádé is meghívást kapott.

Farkas Bertalan

Gyermekként nem a világűrről, inkább a focipályáról álmodott Farkas Bertalan. Ám a sors úgy hozta, hogy vadászpilóta lett, és ezáltal kapott lehetőséget arra, hogy az első, és ez idáig az egyetlen magyar űrhajósként vonuljon be a történelembe, 1980. május 26-án. Az űrkutató szerint jelenleg nincs lehetőség arra, hogy újabb űrhajóst adjon Magyarország, de a kutatásokban való jelenlét az ország imázsát is építi.

Galambos Lajos

Új műsorral, de a régi jó hangulattal tért vissza a képernyőre Lajcsi a Zenebutik csatornán, Dáridó Klub néven. És bár a nagy botrányt kavart ügye miatt igencsak nehéz év van a háta mögött, sőt, mostanában derül ki, vádat emelnek-e ellene, a trombitaművész mégis örömteli és bizakodó. A Sztár Limonádénak elárulta, mi ennek az oka.

Lányi Lala

A Kozmix frontembere sok áldozatot hozott azért, hogy gyermeke mára teljes életet élő kisiskolás legyen. Karrierjét félretéve éveken át minden nap, órákig autózott oda-vissza a Pető Intézetbe a koraszülöttként, oxigénhiánnyal világra jött Benivel, hogy a lehető legjobb fejlesztést kapja. Lányi Lala ma is szívvel-lélekkel neveli a műtéteken átesett kisfiát, olyan ügyesen süt-főz rá, hogy azt a nők is megirigyelhetik.