Schmuck Andor, a Hollósy Band, és a Roulett együttes

Jótékonysági kezdeményezésbe fogtak a magyar mulatós zenészek. A Hollósy Band, a Roulett együttessel karöltve próbálja megkönnyíteni egy nehéz sorsú ember életét új, közös számuk lejátszások után járó jogdíjával. A klipben feltűnik Schmuck Andor is, aki ezúton jótevő angyal képében tetszeleg.

25 év után válik Fehér Anna

A Szomszédok egykori sztárja nem tudta megmenteni a házasságát – írja a Bors.

Demcsák Zsuzsa nem lesz a Tények műsorvezetője

A műsorvezető nem mondott igent a hírigazgató felkérésére.

Ikreket vár Baby Gaby

Az énekesnőnek végre teljesülhet az álma, anya lehet, ráadásul azonnal két gyermeké, Gabi ugyanis ikreket vár – írja a Blikk.

Mit akarnak tőle? Zsarolják Lagzi Lajcsit!

Milliókkal zsarolják Galambos Lajost.  A Blikk információi szerint nemrégiben egy ismeretlen férfi megkereste az áramlopással gyanúsított mulatós ­zenész ügyvédjét egy elképesztő történettel.

Idegösszeomlást kapott Damu Roland felesége

Eszméletlenül talált rá édesanyja Damu Edinára a múlt hét végén. A színész Damu Roland  várandós felesége idegösszeomlást kapott, mentővel szállították kórházba - írja a Blikk. 

Demcsák Zsuzsa megmutatta testvérét

Demcsák Zsuzsa sokáig tabuként kezelte családtagjait, ám az utóbbi időben mintha több információt osztana meg magánéletéből a közösségi oldalán. 

Kárász Róbert is távozik a TV2-től

Távoznia kell a csatornától a Mokka műsorvezetőjének.

Nyári Dia újra szerelmes

Újra rátalált a szerelem a színésznőre, aki állítólag egy kollégájába esett bele – írja a Best nyomán a Bors.

Damu felesége kiárulta mindenét

Damu Edina és édesanyja, Ica néni kétségbeesve mesélte a Blikknek, a napokban már hétköznapi tárgyaikat is pénzzé kellett tenniük, hogy enni tudjanak valamit.

Autóbalesetet szenvedtek Keresztes Ildikóék

Gyulától körülbelül húsz kilométerre karambolozott a Turay Ida Színház művészeit szállító busz egy autóval. A színészek közül négyet azonnal kórházba kellett szállítani – írja a Bors.