Redenczki Marcsi

Nem csak jó feleség és családanya, hanem a hétköznapi,civil foglalkozása mellett a színpadon is egyre nagyobb sikereket könyvelhet el magának. Redenczki Marcsi az életből meríti ötleteit a stand uphoz…

Hódi Pamela

Egyedülálló kezdeményezés vette kezdetét. A Bombanő programban Pirner Alma coach, tanácsadó és egzotikus táncos, Vámos Erika műsorvezető, valamint Hódi Pamela modell is megosztják a fogyni és szépülni vágyó nőtársaikkal tapasztalataikat, segítséget nyújtanak abban, hogy elérjék a kitűzött céljaikat.

Novemberben átadták az Emberi Hang díjakat

2016. november 19-én tartották az Emberi Hang díjátadót. A telt házas gálán sorra léptek fel a művészek a színpadon és szinte „sütött”- ahogy az ott lévők mondták, a szeretet. Ezen az eseményen senki nem nézte kinek milyen a bőre színe, kinek mi a vallása, kinek mi a betegsége. Senki nem volt kirekesztő. Békében, toleránsan, boldogan ünnepelték a díjazottakat.

Varga Vince

Hihetetlen, hogy végleg a múlté lett és mára már csak emlék maradt a Városligeti Sörsátor és az ott tartott fergeteges bulik. Varga Vince hosszú éveken át szórakoztatta itt a közönséget sokak örömére. Az énekes most elárulta lapunknak, mi lett a sorsa a legendás sátornak és folytatódnak-e valahol a jó hangulatú esték.

Zana József és Kriszt László

Megjelentek pletykák, szóbeszédek, hogy visszatér a nagy öreg! Utána jártunk, s a hír igaznak bizonyult, annál is inkább mert Zana József tele van tervekkel. A színész, több mint öt évtizedet töltött el a Vidám Színpadon, ebben bizonyára csúcstartó.

Szega és Frédó együttes

A Szega és Frédó együttes nemrégiben forgatta le legújabb videoklipjét, mely ebben a műfajban nem éppen szokványos koncepcióval készült. Nem véletlenül, hiszen Zoli és Robi szerettek volna valami újjal előrukkolni.

Adát autóval ajándékozták meg

Ada élete könnyebbé vált, mióta új autóval járhatja a várost. A SportVerda egy kis járgánnyal ajándékozta meg a nyár nagy részére, hogy egyszerűbben tudja elintézni a mindennapi teendőit.

Napsugár Anna és Krizbai Teca

Napsugár Anna, aki siketen a jeltánc műfajának megteremtője, a jelnyelv közvetítésén keresztül és a tánc segítségével adja át a zene varázsát. A múlt hónapban a budapesti XXX. Zuglói országos táncversenyt a Napsugár Anna Zenei Jeltánc Társulata 5 arannyal, 3 ezüst, 3 bronz, 2 különdíjjal és kupával zárta.

Horváth Gyöngyi

Horváth Gyöngyi nevét szerte a világon ismerik, és csak sanzonkirálynőként emlegetik. A művésznő hamarosan jubilál, de 2015 decemberében is szép számot ünnepelt. Pontosan 48 évvel ezelőtt kezdett el énekelni színpadon.

A Tánc Világnapja

Nem csak a húszéveseké a világ!

Kazán István Kamaraszínház

10 éves lett idén a Kazán István Kamaraszínház. Kriszt László elmesélte lapunknak, hogy milyen körülmények között alakultak meg és tudnak azóta is működni sikeresen a Fészek Művészklubban még akkor is, ha néha nem olyan könnyű…

Zséda

Zséda már több mint egy éve munkálkodik a Nemzeti Tehetség Program védnökeként, ahol mentoraltja Balogh Tamás, a tehetséges jazz zongorista és zeneszerző. Közös munkájuk eredményeképp született meg a Szórd fényed rám! című dal, amelyik a Nemzeti Tehetség Program hivatalos dala lett. A közös szerzeményhez klip is készült, amelyet Indián rendezett.